Huidtherapie

Huidtherapie

Onze huidtherapeuten staan klaar voor je

Mocht je nog niet bekend zijn met het vak huidtherapie, lichten wij dit graag toe. Huidtherapeuten zijn paramedici die zich bezighouden met de zorg voor de huid. Huidtherapeut is een beschermde titel (wet BIG, art 34) en mag gebruikt worden na het afronden van de 4-jarige hbo-opleiding. We zijn allen in bezit van een AGB-code en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Wij houden onze kennis up to date met trainingen en cursussen. Ons werkveld is erg breed, variërend van medisch tot cosmetisch. Denk bij medisch aan lymf/lipoedeem, littekens en het behandelen van huidproblemen als acne. De cosmetische kant bestaat onder andere uit huidverbetering, anti-aging en behandelen van overbeharing, vaat- & pigmentafwijkingen op zowel gezicht als lichaam. Naast het behandelen geven wij ook adviezen op gebied van productgebruik, zelfmanagement en voorlichting.

Behandelaanbod

In Kliniek Overbosch houden wij ons voornamelijk bezig met de cosmetische kant van het vak. Maar ook op het gebied van medische indicaties kunnen wij wat betekenen, of doorsturen naar onze locatie in Hillegom.

Ons werkgebied in Kliniek Overbosch is gespecialiseerd op de Fotona Laser, maar ook werken wij met de SkinPen medische microneedling, peels en werken wij met de producten van Obagi-Medical en zonverzorging van Esthederm.

Een groot deel van de behandelingen worden vergoed door de verzekeraar

Onze behandelingen kunnen (deels) door de zorgverzekeraar vergoed worden. Afhankelijk van de
verzekeraar en het aanvullend pakket is er een vergoeding mogelijk die kan variëren in bedrag. Zeker de moeite om naar te kijken als u onderstaande klachten ervaart:

– Acnetherapie
– Camouflagetherapie in combinatie met producten
– Laseren van vaatafwijkingen
– Laseren van pigmentafwijkingen
– (acne)littekens
– Laser ontharen gelaat

Verzekerde Zorg

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over huidtherapie? Bel ons via het telefoonnummer 088 – 78 38 280.